Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Επίσημη η αλλαγή έδρας και στη Λεωφόρο το ματς

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Επίσημη η αλλαγή έδρας και στη Λεωφόρο το ματς

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/8/2022 16:38
Η διοργανώτρια αρχής της Superleague ανακοίνωσε πως το ματς του Λεβαδειακούς με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Λεωφόρο αντί στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του γηπέδου της Λειβαδιάς προκάλεσε τελικά την αλλαγή έδρας της αναμέτρησης με τουτς«πράσινους» κι έτσι οι Βοιωτοί θα είναι γηπεδούχοι στο ματς του δευτέρου γύρου. Παράλληλα, η διοργανώτρια Αρχή έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει αλλαγή στην ώρα έναρξης τόσο του Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, όσο και του Ολυμπιακός-Ιωνικός.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αρχικώς ορισθείς αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «Α. Νικολαΐδης», με γηπεδούχο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 17:45 (αντί για 19:00) και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 19:00 (αντί για 21:30)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.