Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καταλά: «Τρομερός ο Ολυμπιακός, θα δώσουμε βάρος στην επίθεση»

Καταλά: «Τρομερός ο Ολυμπιακός, θα δώσουμε βάρος στην επίθεση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2022 22:20
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Νταβίντ Καταλά έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού αλλά εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει το βάρος στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Ξέρουμε που είμαστε, ξέρουμε τον αντίπαλο μας. Νιώθουμε έτοιμοι και έχουμε φιλοδοξίες. Πρέπει να κάνουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, σε επίθεση και άμυνα. Θα δώσουμε βάρος στην επίθεση γιατί πρέπει να σκοράρουμε για να πάρουμε την πρόκριση και φιλοδοξώ ότι θα το πετύχουμε. Όμως πρέπει να τα αποφύγουμε κάποια λάθη, όπως αυτά που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε. Θα δούμε αύριο ποιοι θα αγωνιστούν είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή. Αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι».

Για τον Χουάνγκ που είχε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ο Χουάνγκ κινείται ανάμεσα στις γραμμές και δημιουργεί προβλήματα.

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Να είμαστε πρώτοι στις μονομαχίες, να κερδίζουμε τις δεύτερες μπάλες. Να μπορέσουμε να βγούμε στην επίθεση και να πετύχουμε το γκολ που θα μας χαρίσει την πρόκριση».

Για το αν είναι έτοιμος ο Απόλλωνας ακόμα και για την διαδικασία των πέναλτι: «Αγώνες σαν αυτό μπορούν να κριθούν στις λεπτομέρειες. Εκτός από το ενδεχόμενο των πέναλτι, το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Αν το παιχνίδι φτάσει στην παράταση και τα πέναλτι, το ψυχολογικό κομμάτι θα είναι ακόμα πιο σημαντικό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το αν θα αλλάξει τακτική αύριο: «Η ιδέα και η τακτική μας δεν αλλάζει. Θα επιχειρήσουμε να επιτεθούμε και να σκοράρουμε. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια τρομερή ομάδα και αυτό εμπεριέχει περισσότερο ρίσκο. Όσο πιο συγκεντρωμένοι είμαστε και όσο καλύτερα επιτεθούμε, τόσο θα αυξηθούν οι πιθανότητες μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν περιμένει διαφορετική και πιο επιθετική προσέγγιση από τον Ολυμπιακό σε σχέση με το πρώτο ματς: «Έχουμε τσεκάρει τα ματς του Κάρλος Κορμπεράν ακόμη και στην Αγγλία. Παίζει με αλλαγές στο παιχνίδι του, το έκανε και με τον ΠΑΣ. Γενικά του αρέσει να επιτίθεται, να κρατάει μπάλα, αλλά συνήθως κάνει και αλλαγές σε σχήματα ακόμη και μέσα στο ματς. Το περιμένουμε και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.