Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στον Βόλο (video)

Φιλική νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στον Βόλο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2022 00:00
Ο ΟΦΗ με εύστοχο πέναλτι του Μπουζούκη (19’) κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και πέρασε στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που διεξάγεται στο Βόλο.

Σ’ ένα παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυναμικά και είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο τρίλεπτο μέσω αντεπιθέσεων. Στο 2’ το σουτ στην κίνηση του Ριέρα εντός περιοχής πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο επόμενο λεπτό ο άσος των Αρκάδων έδωσε πάρε-βάλε στον Γκαρντάφσκι αλλά αυτός αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε στο 6’ όταν μετά από λάθος στην άμυνα του Αστέρα, ο Νέιρα βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο αλλά έκανε απογοητευτικό τελείωμα. Εν τέλει οι Κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Μπουζούκη να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τοράλ από τον Τασιόπουλο.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα αφού στο 22’ οι παίκτες του Μεταξά κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα αλλά ο Καστάνιο αστόχησε από κοντά έπειτα από γύρισμα του Κρέσπι.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μέρος αλλά και πάλι υπήρξαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΟΦΗ έφτασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο 2-0 αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε δύο σημαντικές επεμβάσεις ενώ ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες στο 86’ με κεφαλιά του Αντζουλά αλλά ο Μανδάς με εντυπωσιακή εκτίναξη κράτησε το 1-0 ως το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Πίτσου, Καστάνιο (83' Αντζουλάς), Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Γκαρνταφσκι (73' Μουνάφο), Μπερτόγλιο (46' Τιλίκα), Ριέρα, Σίτο, Κρεσπί (57' Μπενίτο).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Μαρινάκης (64'Ουές), Μπαλογιάννης (64'Διαμαντής), Γιαννούλης (64'Γιοχού), Πασαλίδης (64'Βούρος), Μεγιάδο, Ντιουσέ (64' Καμάου), Νέιρα, Τοράλ (64' Στάικος), Μπουζούκης, Τσιαλιανίδης (64' Ντουρμισάι).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.