Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 21:25
Παρά τις πολλές απουσίες, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη (3-0) και να κάνει το 6 στα 6 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάμπελ (3’), Ολαϊτάν (45+2’) και Ντομίνγκες (62’) τα γκολ, τραυματίστηκε ο Μανιάτης.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Παρί στο Παρίσι, επέστρεψε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις πολλές απουσίες, δεν συνάντησαν καμία δυσκολία από τον Εργοτέλη, με τον Κάμπελ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Μίτσελ έχοντας πλέον αποβάλει το «άγχος», έψαξαν το δεύτερο γκολ, και τελικά κατάφεραν να το πετύχουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πλασέ του Ολαϊτάν έπειτα από ωραία προσπάθεια του Σάμαρη.

Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη προσπάθησε να πετύχει και 3ο τέρμα, με τον Σαβιόλα να χάνει ευκαιρίες για να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Εν τέλει το 3-0 έκανε ο Ντομίνγκιεζ στο 62’, με τον Αργεντινό ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 60’ αντί του Βάις, να νικάει με σουτ τον Αθανασίου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Στα αρνητικά της βραδιάς για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντιγκά, Μανιάτης (29’ λ.τ. Σάμαρης), Βάις (60’ Ντομίνγκεζ), Κάμπελ, Σαβιόλα (68’ Μασάντο), Ολαϊτάν.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο (79’ Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης (71’ Αναστασάκος), Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης (71’ Κούτρης), Κοζορώνης, Πιτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.