Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο -4 με ανατροπή η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Στο -4 με ανατροπή η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 20:17
Η Τσέλσι βρέθηκε να χάνει από το 13ο δευτερόλεπτο(!) της αναμέτρησης απέναντι στη Σαουθάμπτον, ωστόσο με τρία τέρματα στην επανάληψη, πέτυχε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» που της επιτρέπει να μείνει μόνη στη δεύτερη θέση και στο -4 από την Άρσεναλ. Νίκη με 3-0 για Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε στην τρίτη θέση.

Όλα ξεκίνησαν άσχημα για την Τσέλσι καθώς μετά από τρομερό λάθος του Εσιέν στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Ροντρίγκιεζ κατάφερε να σκοράρει, δίνοντας το προβάδισμα για τη Σαουθάμπτον, ενώ στο 43’ οι γηπεδούχοι έχασαν τον Οσκάρ που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.

Ωστόσο, στην επανάληψη η Τσέλσι κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε εφτά λεπτά χάρη στους δύο κεντρικούς της αμυντικούς.

Αρχικά ο Κέιχιλ στο 55’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από κόρνερ, ενώ στο 62’ ο Τέρι με τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάτα, ολοκλήρωσε την ανατροπή πετυχαίνοντας γκολ στην 400η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα!

Η Σαουθάμπτον δεν μπόρεσε στη συνέχεια να απαντήσει, και εν τέλει ο Μπα με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια του Ραμίρες στο 90’, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 το οποίο επέτρεψε στην Τσέλσι να περάσει μόνη στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς λιγότερους από την Άρσεναλ.

Τριάρα και 3η θέση για Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Στο -4 με ανατροπή η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι
Στο άλλο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς μετά την εξάρα που έριξε στην Τότεναμ, κέρδισε άνετα με 3-0 την Σουόνσι και ανέβηκε στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς λιγότερους από την Άρσεναλ.

Οι «πολίτες» πήραν γρήγορο προβάδισμα ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό, με τον Νεγρέδο να πετυχαίνει το 6ο του γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια η Σουόνσι έχασε ευκαιρία για να απαντήσει ωστόσο οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο προβάδισμα, καθώς ο Ντεμικέλις σημάδεψε το δοκάρι του Τρέμελ.

Στην επανάληψη, η Σίτι πάτησε… γκάζι και «σφράγισε» τη νίκη χάρη σε δύο τέρματα του Νασρί.
Αρχικά ο Γάλλος άσος με ωραία ενέργεια στο 58’ έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος στο 77’ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έφτασε τους 25 βαθμούς και πέρασε μόνη στην 3η θέση, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από την Τσέλσι και τεσσάρων από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.