Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Πέταξε» στο +7 η Άρσεναλ, «τεσσάρα» η Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: «Πέταξε» στο +7 η Άρσεναλ, «τεσσάρα» η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2013 19:22
Ασταμάτητη δείχνει η Άρσεναλ η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κάρντιφ και αύξησε –έστω και προσωρινά- τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους 7 βαθμούς! Καταιγιστική η Έβερτον, 4-0 την Στόουκ, ντεμπούτο με ήττα για Πούλις στη Κρίσταλ Πάλας.

Παρότι αγχώθηκε, η Άρσεναλ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Κάρντιφ (3-0) και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο Άαρον Ράμσεϊ ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ στο 29’ ενώ ο ίδιος έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα στο 90+3’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς πίεσαν για την ισοφάριση όσο το σκορ ήταν στο 1-0, με τον Φλαμινί ωστόσο να σκοτώνει τις ελπίδες τους στο 86’, «γράφοντας» το 2-0 στον πίνακα των σκόρερ.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Μεσούτ Οζίλ ο οποίος «έφτιαξε» τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας τις 6 ασίστ στο πρωτάθλημα.

«Tεσσάρα» η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: «Πέταξε» στο +7 η Άρσεναλ, «τεσσάρα» η Έβερτον
Μεγάλη εμφάνιση από την Έβερτον η οποία διέλυσε με 4-0 την Στόουκ στο «Γκούντισον Παρκ» και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση μαζί με Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ντεολοφέου με το πρώτο του φετινό τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ στο 45ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια Κόλμαν (49’) και Οβιέντο (58’) «καθάρισαν» τη νίκη για τα «ζαχαρωτά».

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 79’ ο Λουκάκου, φτάνοντας τα 8 γκολ τη φετινή σεζόν.

Νίκη-«ανάσας» πήρε η Νόριτς η οποία επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο ντεμπούτο του Τόνι Πούλις στον πάγκο των νεοφώτιστων, και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα, η Φούλαμ «βυθίστηκε» και άλλο στις χαμηλές θέσεις, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Γουέστ Χαμ στη λονδρέζικη μονομαχία του «Άπτον Παρκ» και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Μάρτιν Γιόλ.

Τέλος, ισόπαλες 0-0 ήρθαν Άστον Βίλα και Σάντερλαντ στο «Βίλα Παρκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.