Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Ρόμπεν, νίκες για Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Ρόμπεν, νίκες για Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2013 19:07
Με δύο τέρματα του Άριεν Ρόμπεν, η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Μπράουσβάιγκ και διατηρήθηκε στο +4 από τη Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 3-0 τη Νυρεμβέργη. Πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μάινζ η Ντόρτμουντ.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Μπάγερν επικράτησε εύκολα με 2-0 της Μπράουσβάιγκ στην «Άλιανζ Αρίνα» και έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα που της επιτρέπουν να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρωταγωνιστής για τους Βαυαρούς ήταν ο Άριεν Ρόμπεν ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα στο 2ο λεπτό και στο 30ο, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Ρόμπεν, νίκες για Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ
Στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς λιγότερους από τη Μπάγερν διατηρήθηκε η Λεβερκούζεν, η οποία συνήλθε από πεντάρα που δέχθηκε μεσοβδόμαδα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας εύκολα τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Νυρεμβέργη.

Δύο τέρματα πέτυχε ο Σον (36’, 77’), ενώ στον πίνακα των σκόρερ έγραψε το όνομα του και ο Κίσλινγκ (47’), πετυχαίνοντας το 9ο τέρμα του τη φετινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα.

Ντεμπούτο έκανε ο Κώστας Σταφυλίδης ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 83ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Κάστρο

Δύσκολα η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Ρόμπεν, νίκες για Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ
Στο -7 από την κορυφή διατηρήθηκε η Ντόρτμουντ η οποία πήρε δύσκολα τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Μάιντζ.

Οι Βεστφαλοί έχοντας βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο πήραν το προβάδισμα στο 70’ με τον Ομπαμπεγιάνκ, ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά ο Τσούπο από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιόργκεν Κλοπ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη «Κοφεις Αρίνα» χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Λεβαντόφσκι (78’, 90+3’), με τον Πολωνό να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Χοφεχάιμ και τη Βέρντερ Βρέμης το οποίο έληξε 4-4, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις!

Αντίθετα ισόπαλο 0-0 έληξε ο αγώνας της Χέρτα με την Άουγκσμπουργκ στο Βερολίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.