Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σοκ στο 90+4’ για Βιγιαρεάλ, ξανά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Χετάφε

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σοκ στο 90+4’ για Βιγιαρεάλ, ξανά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Χετάφε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2013 23:44
Με γκολ του Γουέλιγκτον στο 90+4’ η Μάλαγα απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Βιγιαρεάλ, και πήρε «ανάσα» μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Ξανά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Χετάφε η οποία κέρδισε με 1-0 τη Λεβάντε.

Η Βιγιαρεάλ βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει την 3η νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς προηγούνταν της Μάλαγα με 1-0 έως τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα του Μπρούνο στο 32ο λεπτό.

Ωστόσο, η Μάλαγα η οποία προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες, κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Μαδριγάλ», με τον Γουέλιγκτον να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 90+4’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Χετάφε μια εβδομάδα μετά την ντροπιαστική ήττα με 7-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Λεβάντε και μπήκε ξανά σε ευρωπαϊκή τροχιά.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Μαδριλένους ήταν ο Πέδρο Λεόν ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 79’ έπειτα από πάσα του Ντιέγκο Κάστρο.

Μάλιστα στο φινάλε η Λεβάντε πήγε να… μιμηθεί τη Μάλαγα, καθώς ο Πίντο σημάδεψε στο 90’ το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Σε όλο το 90λεπτό αγωνίστηκαν οι Λουκάς Βύντρα και Νίκος Καράμπελας, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκει δίχτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.