Συμφωνία Ηλιάδη-επενδυτή για το 51% των μετοχών!

Συμφωνία Ηλιάδη-επενδυτή για το 51% των μετοχών!

Αφορά τον αγώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Ηλιάδης πείστηκε για τις προθέσεις του επενδυτή, ο οποίος θα αποκτήσει το 51% των μετοχών! Εντός των επόμενων ημερών οι εξελίξεις.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον Άρη, καθώς οι συζητήσεις του Δημήτρη Ηλιάδη με τον υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος ενδιαφέρεται για το 51% των μετοχών της ΠΑΕ, μπήκαν σε τελικό στάδιο, και η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τα στοιχεία του επενδυτή που αναμένεται να βγάλει τον Άρη από την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, συμφωνήθηκε πως αυτά θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες, όταν και θα γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των συζητήσεων μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Δημήτρη Ηλιάδη και του υποψήφιου να καλύψει το 51% της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Ηλιάδης επείσθη εξ εγγράφων από τον συνομιλητή του για τις προθέσεις, τους λόγους και το ύψος της επένδυσης που προτίθεται να κάνει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του επενδυτή μόλις γίνει κύριος του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, απόφαση η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ακόμη κι αν προκύψει εμπλοκή στο θέμα, σεβόμενη τον κόσμο του ΑΡΗ, θα τοποθετηθεί δημοσίως αναφερόμενη σ’ όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζει να χειρίζεται το θέμα με την ευθύνη που απαιτεί η αγωνιστική και οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και ζητεί από τον κόσμο της ομάδας μας τη συμπαράσταση του στον αγώνα με τον Πανθρακικό, καθώς η αγαπημένη μας ομάδα υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει πέρα από το αποτέλεσμα της οποιασδήποτε επιχειρηματικής προσπάθειας γιατί είναι ιδέα».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.953.103.352.101.451.21.231.61
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
2.501.803.751.851.60
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
2.401.704.2525.00

Σχολιασμός


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: