Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στην Τούμπα» (video)

Λουτσέσκου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στην Τούμπα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2022 23:29
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στην Σόφια, έκανε λόγο για ένα δύσκολο αποτέλεσμα που περιπλέκει τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ αλλά υπογράμμισε πως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα όσον αφορά την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας από την Λέφσκι Σόφιας.

Για το αν υπάρχει κάτι που λειτούργησε σωστά για τον ΠΑΟΚ και αν είναι ανοιχτό σκορ: «Υπάρχουν τρία κομμάτια σε αυτή την ερώτηση. Αρχικά ένα 2-0 είναι αποτέλεσμα που από μόνο του μπορούμε να πούμε ότι τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεύτερον είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, περιπλέκει τα πράγματα για εμάς αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει κάτι όσον αφορά την πρόκριση. Και τρίτον είτε αρέσει είτε όχι, το σημερινό αποτέλεσμα είναι απόρροια του καλοκαιριού που περάσαμε. Είμαστε μια ομάδα με καινούριους ποδοσφαιριστές που βρισκόμαστε στη φάση νέου «χτισίματος» και ήμασταν απέναντι σε μια ομάδα που ολοκλήρωσε το ρόστερ της και έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έφτασαν πολύ πρόσφατα, χάσαμε τους δύο πλάγιους αμυντικούς μας, τον Λύρατζη και τον Βιεϊρίνια που είναι πολύ σημαντικοί για το στυλ παιχνιδιού μας, οπότε ναι είμαι απογοητευμένος και λυπημένος αλλά δεν με εκπλήσσει το αποτέλεσμα».Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν δημιούργησε απειλητικές φάσεις μετά το 2-0, αν είναι θέμα έλλειψης προσωπικοτήτων και αναφορικά με το γιατί δεν ξεκίνησε ο Κούρτιτς:
«Η ανάλυση του παιχνιδιού είναι πολύ απλή. Ξεκινήσαμε εντελώς λάθος, από την πρώτη γενική αρχή που είχαμε, να παίξουμε την μπάλα στην ανάπτυξη μας. Ξεκινήσαμε με μια μεγάλη μπάλα και από εκεί ξεκίνησε η ενέργεια του πρώτου γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν ένα γενικό λάθος και δεν αντικατόπτρισε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλαμε να παίξουμε. Από εκεί και πέρα το διάστημα από το πρώτο μέχρι το δεύτερο γκολ, η αλήθεια είναι αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήρθε το 2-0 από ένα λάθος που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει και δεν νομίζω πως είναι εύκολο από εκεί και πέρα να ζητήσεις από ένα σύνολο που βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής, αποτελείται από νέους ποδοσφαιριστές, να έχει την απόλυτη αντίδραση και να ζητήσει το κάτι παραπάνω. Μπήκαμε σε ένα παιχνίδι που βόλευε απόλυτα την Λέφσκι, με «βρώμικες» μπάλες και πολλές δεύτερες μπάλες που αρέσκεται να παίζει. Στο δεύτερο κυριαρχήσαμε λίγο περισσότερο αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες πέρα από αυτή του Σοάρες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα δεν είναι και καθόλου εύκολο να υπάρχει η κατάλληλη αντίδραση. Όσον αφορά τον Κούρτιτς, θεώρησα πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει έχοντας κάνει μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασία και από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα θέμα μεταξύ αυτού και της ομάδας που ελπίζω να λυθεί άμεσα».

Για το τι πάει λάθος μετά τα όσα είπε για ένα δύσκολο καλοκαίρι και τις καθυστερήσεις στις μεταγραφές: «Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι μια κατάσταση που είναι περίπλοκη, παρ' όλα αυτά δεν είναι μια κατάσταση που είναι τελειωμένη. Έχουμε και άλλο παιχνίδι σε μια εβοδμάδα. Θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως τον Μπίσεσβαρ για περισσότερο χρόνο από 30 λεπτά διαθέσιμα. Ο Τόμας θα είναι πιο έτοιμος, ο Ζίβκοβιτς θα είναι καλά μιας και μετά την Ολλανδία είχε κάποια προβλήματα. Γενικότερα θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε πολύ καλά τις λεπτομέρειες, κάτι που έκανε ο αντίπαλος πολύ καλά. Για τη Λέφσκι θα είναι μια διαφορετική κατάσταση η ρεβάνς. Δε θα είναι εύκολο. Τα αποτελέσματα κρίνονται από λεπτομέρειες. Ήταν πιο προετοιμασμένοι για να εκμεταλλευτούν τις λεπτομέρειες αυτές, ενώ εμείς πιεστήκαμε από το γεγονός ότι ήταν το πρώτο ματς της σεζόν».

Για το τι μπορεί να αλλάξει έως την επόμενη εβδομάδα και αν πιστεύει στην πρόκριση: «Πολλά μπορούν να αλλάξουν. Τα ανέφερα και παραπάνω. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην Τούμπα με τον κόσμο μας, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Θα παλέψουμε, θα προετοιμαστούμε καλύτερα, θα πρέπει να το πιστέψουμε, θα τα δώσουμε όλα. Είτε για 90 λεπτά, είτε για 120, είτε για τα πέναλτι. Το πιο σημαντικό είναι να φτάσουμε στην πρόκριση. Δε θα είναι εύκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.