Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν φεύγει και δεν έρχεται κανείς τον Γενάρη»

Μουρίνιο: «Δεν φεύγει και δεν έρχεται κανείς τον Γενάρη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2013 17:52
Στην αποκάλυψη πως η Τσέλσι δεν πρόκειται να κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση επιθετικού, προχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παράλληλα πρόσθεσε πως στο ίδιο διάστημα κανένας παίκτης των «μπλε» δεν θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας. Τι είπε για Λουκάκου.

Ο τεχνικός τη Τσέλσι ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά της ομάδας, με τον ίδιο να υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να φύγει κάποιος παίκτης τον Γενάρη από τους «μπλε» αλλά ούτε και να έρθει!

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τέλος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες από την Πόρτο, ενώ ο ίδιος διέψευσε τις φήμες για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο, αναφέροντας πως δεν θέλει Πορτογάλους παίκτες στην ομάδα!

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και οι δηλώσεις του Μουρίνιο για τον δανεισμό του Λουκάκου στην Έβερτον:

«Ο Λουκάκου είναι ένα νέο παιδί που του αρέσει να μιλάει πολύ. Όμως δεν έχει πει ποτέ γιατί έφυγε δανεικός στην Έβερτον. Όταν μιλήσαμε τελευταία φορά, τον ρώτησα γιατί δεν λέει τον λόγο που έφυγε…

Επομένως, αφού του αρέσει να μιλάει, θα πρέπει να πει για ποιον λόγο δεν βρίσκεται μαζί μας στην Τσέλσι», τόνισε ο Μουρίνιο ο οποίος από τις δηλώσεις του δεν φαίνεται να έχει και τις πιο… φιλικές σχέσεις με τον Βέλγο φορ, ενώ άφησε ερωτηματικά για το εάν έχει δημιουργηθεί επεισόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.