Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ντουναίσκα ο Ρισβάνης: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα»

Στην Ντουναίσκα ο Ρισβάνης: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2022 22:25
Στην Σλοβακία για λογαριασμό της Ντουναίσκα Στρέντα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την σλοβακική ομάδα.

Παίκτης της Ντουναίσκα Στρέντα είναι ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο πρώην αμυντικός των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού και Ατρόμητου έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας και θα συνεχίσει στην σλοβακική ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Μετά τις υπογραφές, ο 28χρονος στόπερ αποκάλυψε πως είχε στα χέρια του προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους: «Είχα προτάσεις από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά όταν επισκέφτηκα το στάδιο και το προπονητικό κέντρο, αποφάσισα υπέρ της Ντουναίσκα. Επιπλέον, δεν πρόκειται να έρθω σε ένα εντελώς άγνωστο περιβάλλον, γιατί έπαιξα με τον Ατρόμητο στη Ντουνάισκα Στρέδα πριν από μερικά χρόνια, οπότε ξέρω τι υπέροχο γήπεδο έχει ο σύλλογος και τι φανταστική ατμόσφαιρα υπάρχει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πιστεύω ακράδαντα ότι θα καταφέρω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και να φέρω χαρά στους φιλάθλους. Από την πρώτη μέρα θα παλέψω πλήρως για τα χρώματα του συλλόγου. Πιστεύω ότι οι οπαδοί της δε θα πουν κακά λόγια για μένα που πέτυχα γκολ εναντίον της Ντουναίσκα στο ματς της Ελλάδας (γέλια)».

Να σημειωθεί ότι η Ντουναϊσκα τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα, μένοντας εκτός τριάδας για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Παρόλα αυτά συμμετέχει στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, όπου στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Κλιφντονβιλ και μπροστά της έχει πλέον την Βίκινγκουρ από τα Ν. Φερόε.

Photo Credit: dac1904.sk


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.