Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τεσσάρα του ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό πριν την Λέφσκι (video)

Φιλική τεσσάρα του ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό πριν την Λέφσκι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2022 21:49
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Μεσημβρία στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας πριν το πρώτο ματς με την Λέφσκι Σόφιας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ οι Κούτσιας (28’, 43’), Κούρτιτς (36’) και Σβαμπ (82’ πεν.).

Φιλική νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού πήρε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν το πρώτο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος με τους Κούτσια (28’, 43’) και Κούρτιτς (36’).

Στην επανάληψη ο Λουτσέσκου άλλαξε τα 8/11 των παικτών, δίνοντας παραπάνω χρόνο μόνο στους Ίνγκασον , Κάργα και Κούτσια . Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να είχε την κυριαρχία στο παιχνίδι με τον Σβαμπ να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Αυστριακός στο 76′ είχε δοκάρι με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή και στο 82′ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ελ Καντουρί , Ολιβέιρα , Μιχαηλίδης , Τέιλορ , οι ανέτοιμοι Μπίσεσβαρ και Μουργκ κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω ίωσης.

Οι συνθέσεις του Δικεφάλου:

1ο Ημίχρονο: Κοτάρσκι , Σάστρε , Κάργας , Ίνγκασον , Ράφα , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Ντάντας , Κουαλιάτα , Κωνσταντέλιας , Κούτσιας .

2ο Ημίχρονο: Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Κάργας (60′ Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60′ Παναγιώτου), Βιεϊρίνια , Σβαμπ , Τσιγγάρας , Φιλίπε, Ρικάρντο , Λάμπρου , Κούτσιας (72′ Μπράντον ).

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Για τα «καναρίνια» ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε ημίχρονο.

Στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι: Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Αναστασόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Ντίας, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης, Καρέλης, ενώ στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ανέστης, Λιάβας, Μπακαδήμας, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ξενιτίδης, Ντουάρτε, Νικολάου (80’ Σοροβός), Νταγκό, Πέδρο.

Photo Credit: paokfc.gr


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.