Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Οι «κίτρινοι» χαμογέλασαν χάρη σ' ένα δίλεπτο

Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Οι «κίτρινοι» χαμογέλασαν χάρη σ' ένα δίλεπτο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/7/2022 23:11
Ο Άρης νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Δευτέρας (11/7), με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με πάρα πολλές απουσίες, καθώς μόλις δύο εικοσιτετράωρα νωρίτερα είχαν αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άλκμααρ, στην πρόβα τζενεράλε τους ενόψει των παιχνιδιών με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έδωσαν το πρώτο τους φιλικό ματς επί ελληνικού εδάφους στη φετινή τους προετοιμασία, περίπου δέκα ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Το συγκρότημα του Χερμάν Μπούργος επικράτησε με 2-1 χάρη σε γκολ του Καμάτσο στο 74' και του Χατζηιωάννου στο 75', με τους Πειραιώτες να μειώνουν πέντε λεπτά αργότερα με τον Τικίνιο.

Το βέβαιο είναι ότι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς ο Ολυμπιακός είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του και οι «κίτρινοι» χρησιμοποίησαν την αναμέτρηση ως τη δική τους πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις με την Γκόμελ.

Σίγουρα θετικό το πρόσημο για τον Άρη λόγω και του γκολ του Ράφαελ Καμάτσο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ συνολικά οι «κίτρινοι» είχαν καλύτερη εικόνα από τους αντιπάλους τους.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Πίρσμαν (61' Μαζικού), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμπακατά (61' Ουνταμπάγιο), Ιτούρμπε (61' Καμάτσο), Ντιόπ (54' Νταμπό), Ντουκουρέ (81' Σγούρος), Μαντσίνι, Γκρέι (61' Γκαρσία), Πάλμα (61' Χατζηϊωάννου)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κίτσος (46' Άβιλα), Μπα, Μανωλάς (75' Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Μπουχαλάκης (68' Κούντε), Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς (68' Χασάν), Τικίνιο, Αμπ. Καμαρά

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.