Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Γουίλιαμς με πάνω από 20 εκατομμύρια η Νότιγχαμ

Πήρε Γουίλιαμς με πάνω από 20 εκατομμύρια η Νότιγχαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2022 20:42
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέκο Γουίλιαμς από την Λίβερπουλ καταβάλλοντας το ποσό των 20, 6 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο διεθνής Ουαλός μπακ.

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Νότιγχαμ, φέρνοντας στο «Σίτι Γκράουντ» τον Νέκο Γουίλιαμς. Οι νεοφώτιστοι της Πρέμιερ Λιγκ έδωσαν τα χέρια με την Λίβερπουλ και ανακοίνωσαν τον ερχομό του διεθνή Ουαλού δεξιού μπακ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Γουίλιαμς αν και μόλις 21 ετών, μετράει ήδη 21 συμμετοχές με την Εθνική Ουαλίας, μετρώντας 2 γκολ. Στην Λίβερπουλ δεν υπολογίζονταν την περσινή σεζόν παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μόνο στο Λιγκ Καπ και στα δύο τελευταία ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο δεύτερο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στην Φούλαμ, καταγράφοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 14 παιχνίδια. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 20,6 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Πρόκειται για την 6η προσθήκη της Νότιγχαμ το φετινό καλοκαίρι μετά τους Ντιν Χέντερσον, Ταϊβό Αβονιγί, Τζουλιάν Μπιανκόν, Μούσα Νιακχατέ και Ομάρ Ρίτσαρντς με το συνολικό ποσό των δαπανών να υπολογίζεται περίπου στα 68 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Photo Credit: nottinghamforest.co.uk

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.