Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την επίθεση είναι ο Ρικάρντο Γκόμεζ»

«Ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την επίθεση είναι ο Ρικάρντο Γκόμεζ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/7/2022 10:34
Ο Παναθηναϊκός είναι βέβαια πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός βασικού σέντερ φορ και σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ αυτός είναι ο Ρικάρντο Γκόμεζ.

Οι «πράσινοι» σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «sportal.blic» έχουν ως πρωταρχικό στόχο για την επίθεση τους τον Ρικάρντο Γκόμεζ που αγωνίζεται στην Παρτιζάν και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Η υπόθεση του βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι καθώς ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και μάλιστα την περσινή χρονιά σημείωσε 38 γκολ σε 54 εμφανίσεις.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ ο οποίος τονίζει πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Ο Ρικάρντο Γκόμεζ είχε στα ταμεία της Παρτιζάν 3.000.0000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019 όταν και είχε πωληθεί στη Σάρτζα από τα Η.Α.Ε. αλλά τελικά πέρσι τον Ιούλιο επέστρεψε στη Σερβία.

Οι δηλώσεις του Ίβιτσα Ίλιεφ:

«Δεν έχουμε λάβει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον. Ένας μεγάλος αριθμός συλλόγων ρωτάει συνεχώς για τον Ρικάρντο. Σε ό,τι με αφορά, θα πρέπει να μείνει λίγα χρόνια ακόμα. Αρκετοί σύλλογοι με πήραν τηλέφωνο και τους είπα το ίδιο.

Ο Ρικάρντο έφερε ό,τι χρειαζόταν στην πρώτη θητεία του στην ομάδα. Τόσο στο γήπεδο όσο και στο κλαμπ όταν πωλήθηκε το 2019 στην Αλ Σαρζάχ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη φορά, ήρθε για να μας βοηθήσει μόνο στο γήπεδο, κάτι που κάνει.

Ο Ρικάρντο δεν έχει τιμή, δεν πωλείται. Αυτή είναι η στάση που έχω. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Λέω συνέχεια ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ένα ζωντανό πράγμα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.