Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-3: Κακή εικόνα και δίκαιη ήττα (video)

Ολυμπιακός - Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-3: Κακή εικόνα και δίκαιη ήττα (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/7/2022 18:23
Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή εικόνα και δίκαια ηττήθηκε 3-1 από την Άρμίνια στο προτελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Παρουσιάζοντας ιδιαίτερα προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία, ο Ολυμπιακός δέχτηκε εύκολα τέρματα και δεν γλίτωσε την ήττα από την γερμανική ομάδα.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς ώστε να τους δώσει χρόνο δεν άρπαξαν την ευκαιρία, με τους «ερυθρόλευκους να δείχνουν «πελαγωμένοι» στο πρώτο μέρος όταν ο Κλος σκόραρε δύο φορές από κοντά (11', 23') ενώ ενδιάμεσα ο Κρίστινσον τον είχε σταματήσει μία φορά ακόμα.

Χωρίς πάντως να διορθώσει ιδιαίτερα την εικόνα του ο Ολυμπιακός κατάφερε και μείωσε σε 2--1 με τον Τικίνιο στο 35' με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έτσι στην ανάπαυλα, αφού και το σουτ του Μπουχαλάκη στο 40' απ΄ρκουσε σε κόρνερ ο Καπίνο.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες απροουσίασαν βελτίωση απειλώντας μάλιστα με Μασούρα και Καμαρά, αλλά τελικά μετά από λάθος του Μπα στο 88' ο Χακ πλάσαρε ψύχραιμα στο τετ-α-τετ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Επόμενο -και τελευταίο στην Αυστρία- φιλικό για τον Ολυμπιακό αύριο (2/7, 16:30) κόντρα στην Σάλτσμπουργκ.

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος (78' Ρέαμπτσουκ), Μπα, Κούτρης (40' Μπαγκαλιάνης), Κούντε (60' Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο (78' Μασούρας), Βαλμπουενά (60' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Φαντιγκά (60' Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (60' Χασάν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.