Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Wimbledon: Ούτε τώρα τα κατάφερε η Σάκκαρη, αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο

Wimbledon: Ούτε τώρα τα κατάφερε η Σάκκαρη, αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/7/2022 18:04
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 (3-6,5-7) από την Τατιάνα Μαρία και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του Wimbledon. Η Ελληνίδα τενίστρια υπέπεσε σε αρκετά λάθη, δεν έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν μπόρεσε να φτάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Στο κρίσιμο σημείο του δευτέρου set και ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 5-2 σετ, είδε την αντίπαλο της να κάνει αντεπίθεση, να κερδίζει πέντε σερί games και εν τέλει να φτάνει στη νίκη.

Οι δύο τενίστριες ξεκίνησαν κρατώντας το σερβίς τους στην αρχή αν και η Σάκκαρη είχε δύο break points στο 3ο game τα οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Αμφότερες πήγαιναν χέρι-χέρι ως και το 8ο game όταν και η Τατιάνα Μαρία κατάφερε να σπάσει το σερβίς της Σάκκαρης και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για το πρώτο σετ.

Στη συνέχεια η Γερμανίδα τενίστρια κράτησε εύκολα το σερβίς της και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε παρόμοια με το πρώτο, η Σάκκαρη δυσκολεύτηκε να κρατήσει στην αρχή το σερβίς της αλλά κατάφερε να κάνει το πρώτο της break και να πάρει το προβάδισμα με 2-0 στα σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια είχε σαφώς καλύτερα χτυπήματα, περιόρισε τα λάθη της και έτσι έφτασε εύκολα στο 4-1.

Σε εκείνο το σημείο όμως η Τατιάνα Μαρία πέρασε στην αντεπίθεση και αφού έκανε το break στο 9ο game μείωσε σε 5-4 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της και ισοφάρισε. Έπειτα έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρης και πλέον σέρβιρε η ίδια για το παιχνίδι.

Η Γερμανίδα ήταν σταθερή και έφτασε σε μία μεγάλη νίκη με 2-0, σημειώνοντας έτσι μία έκπληξη στο τουρνουά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.