Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρσέιγ: Ξαφνική αποχώρηση του Σαμπάολι από τον πάγκο, εξετάζεται ο Τούντορ

Μαρσέιγ: Ξαφνική αποχώρηση του Σαμπάολι από τον πάγκο, εξετάζεται ο Τούντορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2022 17:53
Παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ αποτελεί ο Χόρχε Σαμπάολι, με τον Αργεντινό τεχνικό να αποχωρεί από τους Μασσαλούς ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του κάνοντας λόγο για διαφορές με τη διοίκηση. Εξετάζεται η περίπτωση του Τούντορ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μαρσέιγ, καθώς ο Χόρχε Σαμπάολι αποφάσισε να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα παρά την απόλυτα πετυχημένη σεζόν, με τους Μασσαλούς να τερματίζουν στην 2η θέση πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν και να φτάνουν έως τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Όπως αναφέρει η L’ Equipe, ο Αργεντινός προπονητής κατέληξε σε αυτή την απόφαση, ένα χρόνο από τη λήξη του συμβολαίου του, απογοητευμένος από τις κινήσεις του γαλλικού συλλόγου στη μεταγραφική αγορά.

Ο 62χρονος τεχνικός σε μήνυμα του στο Instagram έγραψε: «Ο ρυθμός και οι στόχοι μου δεν είναι ίδιοι με αυτούς της διοίκησης. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις διαφορετικά πράγματα. Το σημαντικό είναι να αναζητάς την αριστεία και να θέλεις το καλύτερο για την Μαρσέιγ».

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Σαμπάολι είναι ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.