Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μίλαν... ονειρεύεται Νεϊμάρ χωρίς πολλά λεφτά

Η Μίλαν... ονειρεύεται Νεϊμάρ χωρίς πολλά λεφτά

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/6/2022 17:33
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν έχει μπει ο Νεϊμάρ σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, με τους πρωταθλητές Ιταλίας πάντως να μην διαθέτουν τα χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού είναι δίχως αμφιβολία αυτό που αφορά την ενδεχόμενη φυγή του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και παρά το γεγονός ότι είχε ξεκαθαρίσει ότι η παραμονή του στο Παρίσι αποτελεί προτεραιότητα, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το κλαμπ θα ήθελε να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Γι' αυτόν το λόγο κυκλοφορούν διάφορες φήμες γύρω από το όνομα του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Το τελευταίο σενάριο θέλει τη Μίλαν να έχει μπει στο κόλπο για την απόκτησή του. Βέβαια οι «ροσονέρι» δεν μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα που θα αξιώσει η Παρί για να την πείσουν και να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία, ποντάρουν πολλά στην καλή διάθεση που θα δείξουν οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας, προκειμένου να «ξεφορτωθούν» ένα πολύ «βαρύ» συμβόλαιο κι έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος φέρεται να μην βρίσκεται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Φυσικά το σίριαλ συνεχίζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.