Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς ξεμπέρδεψε άνετα με τον Τόμπσον και τώρα... Κύργιος

Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς ξεμπέρδεψε άνετα με τον Τόμπσον και τώρα... Κύργιος

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/6/2022 17:21
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε διάθεση για αστεία στο δεύτερο γύρο του Wimbledon και νίκησε άνετα με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 7-5) τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον, μένοντας στο κορτ για λίγο περισσότερο από δύο ώρες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα του στο Λονδίνο και κατόρθωσε να τσεκάρει με άνεση σε straight sets το εισιτήριό του για τον τρίτο γύρο του παλαιότερου Γκραν Σλαμ στην ιστορία. Εκεί τώρα θα κληθεί να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του Νικ Κύργιου. Ο τελευταίος νωρίτερα απέκλεισε εύκολα με 3-0 σετ τον Κραΐνοβιτς από τη Σερβία.

Το πρώτο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στον 23χρονο Έλληνα ο οποίος κυριάρχησε πλήρως στο δικό του σερβίς αλλά και στου Αυστραλού αντιπάλου του και το 6-2 με το οποίο επικράτησε, μαρτυρά την ανωτερότητά του στο κορτ.

Η αντίδραση του Τόμπσον φάνηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου κομματιού της αναμέτρησης. Ο 28χρονος τενίστας μπήκε δυνατά κι έκανε «μπρέικ» για το 3-1, όμως η αντίδραση του Τσιτσιπά ήταν εξαιρετική και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο. Όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά με πέντε συνεχόμενα κερδισμένα γκέιμ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να κάνει το 2-0 με 6-3.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς συνάντησε πιο σθεναρή αντίσταση από κάθε άλλο σημείο του αγώνα. Οι δύο τενίστες σέρβιραν πολύ καλά κι εύκολα ή δύσκολα κατόρθωσαν σε όλες τις περιπτώσεις να κρατήσουν το σερβίς τους. Στο δωδέκατο γκέιμ όμως ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε το πολυπόθητο «μπρέικ» και με 7-5 πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Πλέον ο Τσιτσιπάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο σ' ένα πολύ δύσκολο ματς στο πλαίσιο του τρίτου γύρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.