Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός – Κρακόβια 0-0: Καλοί αλλά άστοχοι οι Πειραιώτες (video)

Ολυμπιακός – Κρακόβια 0-0: Καλοί αλλά άστοχοι οι Πειραιώτες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2022 21:37
Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Κρακόβια στο 3ο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν αρκετές ευκαιρίες, δοκάρι και χαμένο πέναλτι αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Δεν είχε σκορ το τρίτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» «κόλλησαν» στο 0-0 με την Κρακόβια (9η πέρσι στην Πολωνία), μην καταφέρνοντας να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους.

Ο Μαρτίνς ξεκίνησε την ομάδα με 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βατσλίκ και τετράδα της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Κούτρης, Σισέ, Μπα και Ανδρούτσος. Κεντρικά χαφ ήταν οι Μπουχαλάκης, Κανέ, με τον Καμαρά λίγο πιο μπροστά τους, Φαντιγκά, Βαλμπουενά στα άκρα και ο Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος απέναντι στην πολωνική ομάδα αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Στο 27’ ο Σισέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά σε παρόμοια φάση, ο Μπουχαλάκης βρήκε δίχτυα με το κεφάλι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 39’ ο Φατινγκά αστόχησε με σουτ εντός περιοχής έπειτα από εξαιρετική πάσα του Βαλμπουενά, ο οποίος τρία λεπτά μετά αστόχησε σε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 43’ η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε αλλά ο Βατσλίκ είχε τη λύση σε σουτ του Χάνκα από το ύψος του πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος «αγγίζοντας» το γκολ στο 50’ με κεφαλιά του Χασάν έπειτα από σέντρα του Ανδρούτσου, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Καρβάλιο έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 72’ το μακρινό σουτ του Μασούρα υποχρέωσε τον αντίπαλο γκολκίπερ να διώξει σε κόρνερ.Η μεγαλύτερη φάση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 79’ με τον Άβιλα να βγάζει εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά αλλά ούτε ο Ελ Αραμπί ούτε ο Μασούρας μπόρεσαν να σπρώξουν από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ (46′ Τζολάκης), Ανδρούτσος (63′ Άβιλα), Μπα (63′ Μανωλάς), Σισέ (63′ Παπασταθόπουλος), Κούτρης (63′ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (63′ Εμβιλά), M. Καμαρά (63′ Κουντέ), Κανέ (63′ Ραντζέλοβιτς), Φαντινγκά (63′ Μασούρας), Βαλμπουενά (46′ Ζοάο Καρβάλιο – 81′ Τικίνιο) και Χασάν (63′ Ελ Αραμπί).



Μετά το παιχνίδι, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:


Είδαμε κάποια πράγματα και σε αυτό το φιλικό. Είχαμε πει σε προηγούμενο ματς πως θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν μας απείλησε, ενώ εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί είδαμε μία ομάδα κουρασμένη από την προετοιμασία η οποία πάλεψε μέσα στο γήπεδο σε δύσκολες συνθήκες, αφού είχε αρκετή ζέστη. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Σε αυτά τα ματς μετρά αρκετά και το ομαδικό πνεύμα, επίσης βλέπουμε ποιά είναι τα όριά μας. Για αυτό και οι παίκτες πρέπει να δίνουν το κάτι παραπάνω. Είμαι ευχαριστημένος από τα όσα βλέπω από τους ποδοσφαιριστές μας.

Καταλαβαίνετε ότι ενσωματώθηκε αργότερα με εμάς ο Ζίνκερναγκελ και έχουν περάσει μόνο τρεις ημέρες απ' όταν άρχισε να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Ετοιμάζεται σιγά-σιγά, μπορεί να τον δείτε στο επόμενο ματς για κάποια λεπτά. Τον βλέπουμε στις προπονήσεις ότι είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.