Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στη Ρόμα ο Μάτιτς

Επίσημα στη Ρόμα ο Μάτιτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/6/2022 16:12
Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα τον απόκτηση του Νεμάνια Μάτιτς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με το σύλλογο.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και λίγο καιρό και το μόνο που απέμενε ήταν η άφιξη του Σέρβου στη Ρώμη και η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή του. Ο Μάτις αποτελεί προφανώς επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο καθώς οι δύο τους έχουν συνεργαστεί τόσο στην Τσέλσι όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κατάκτηση του Conference League από τη Ρόμα έχει «ανοίξει» την όρεξη στους ιδιοκτήτες που θέλουν να στηρίξουν με μεταγραφές τον Μουρίνιο ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μάτις αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των «τζιαλορόσι» για την καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδο.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ήρθα στην ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα σεζόν με τους συμπαίκτες μου. Η Ρόμα είναι ένας σπουδαίας σύλλογος με υπέροχους φιλάθλους και προπονητή, που τον ξέρουν όλοι. Ήταν εύκολη η επιλογή μου να έρθω εδώ. Ελπίζω όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι σημαντικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάτιτς ως παίκτη της Ρόμα.



photo credits:asroma.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.