Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Πίρσμαν, «κλείνει» και Ντιόπ

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Πίρσμαν, «κλείνει» και Ντιόπ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/6/2022 15:57
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (14/6) ο Μάρβιν Πίρσμαν για λογαριασμό του Άρη.

Ο Βέλγος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κίτρινους» κι έφτασε στην πόλη της Μακεδονίας για να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επίσημα.

Εδώ και καιρό ο Άρης είχε προχωρήσει την υπόθεση του Πίρσμαν με στόχο το κενό που υπήρξε στο αριστερό άκρο της άμυνας, έπειτα κι από τη φυγή του Γκάνεα, μια και ο τελευταίος μετακόμισε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον Πίρσμαν, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία της ομάδας που θα ξεκινήσει στο Νέο Ρύσιο την προσεχή Παρασκευή (17/6).

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα βοηθώντας την ομάδα της Ηπείρου να πραγματοποιήσει καλές σεζόν.

Μία «ανάσα» από Ντιόπ

Την ίδια στιγμή ο Άρης προχωράει όπως όλα δείχνουν και στην απόκτηση του Πάπε Σέιχ Ντιόπ ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Λυών.

Πρόκειται για έναν 24χρονο κεντρικό μέσο ο οποίος κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της Ολιμπίκ την περσινή σεζόν.

Μετά το τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος και οι «κίτρινοι» φαίνεται ότι τα έχουν βρει σε όλα μαζί του και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αφιχθεί κι αυτός στη Θεσσαλονίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.