Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάβι σε Πικέ: «Δεν σε υπολογίζω για τη νέα σεζόν»

Τσάβι σε Πικέ: «Δεν σε υπολογίζω για τη νέα σεζόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2022 19:37
Ο Τσάβι ενημέρωσε τον Ζεράρ Πικέ πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν όπως αποκαλύπτει η καταλανική Sport.

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να ενημερώνει τον Ισπανό στόπερ πως δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα και πως η καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν είναι να αποχωρήσει.

Την είδηση έφερε στο προσκήνιο η καταλανική Sport, έγκυρη στα θέματα της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα τονίζει πως ο προπονητής των Καταλανών είχε συνάντηση με τον Ζεράρ Πικέ πριν από δύο εβδομάδες, στην οποία τον ενημέρωσε ότι δεν τον υπολόγιζε για την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής υποστήριξε την απόφασή του με βάση τα σωματικά προβλήματα του σέντερ μπακ που τον έκαναν να χάσει ενάμιση αποφασιστικό μήνα από τη σεζόν και την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά εκτός γηπέδου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η συνάντηση μεταξύ των πρώην συμπαικτών σε Μπαρτσελόνα και Εθνική Ισπανίας ήταν σκληρή, γιατί ο Τσάβι μίλησε ξεκάθαρα στον αρχηγό των «μπλαουγκράνα». Δεν αμφισβήτησε την ποδοσφαιρική του αξία, καθώς θεωρεί ότι συνεχίζει να έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα, αλλά αμφισβήτησε την ικανότητά του να αντέχει σωματικά μια σεζόν τόσο απαιτητική όσο αυτή που έρχεται στην Μπαρτσελόνα. Βέβαια το κύριο πρόβλημα για τον Τσάβι είναι ότι ο Πικέ δεν είναι επικεντρωμένος στο ποδόσφαιρο λόγω των πολλαπλών επιχειρήσεών του και, επίσης, των μη αθλητικών του αντιπαραθέσεων. Υπενθυμίζεται πως ο Πικέ έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω του πολύκροτου χωρισμού με την Σακίρα, αφού ο Ισπανός φέρεται ότι απάτησε την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Ο Τσάβι του έδωσε να καταλάβει ότι η καλύτερη λύση ήταν να φύγει από τον σύλλογο με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, αποποιούμενος ακόμη και ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που του χρωστάει η Μπαρτσελόνα, μια κίνηση που έκανε στο παρελθόν ο Κάρλες Πουγιόλ. Ωστόσο, ο Πικέ αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτήν την πρόταση και θέλησε να αντικρούσει όλα τα επιχειρήματα του προπονητή, αναφέροντας του ότι θα προπονηθεί περισσότερο από ποτέ για να ανακτήσει την καλύτερη φυσική εκδοχή του και να εγκαταλείψει τις εξωποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

Ο Τσάβι επέμεινε ότι δεν μπορεί να πάρει το ρίσκο και πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα εν όψει της νέας σεζόν. Του αποκάλυψε μάλιστα πως ο Κουντέ της Σεβίλλης είναι ο βασικός στόχος, με τον Γάλλο στόπερ βέβαια να απασχολεί και την Τσέλσι.

Η Sport αναφέρει επίσης ότι το θέμα είναι, αυτή τη στιγμή, στα χέρια του Ματέου Αλεμανί, ο οποίος πρέπει να διαπραγματευτεί με όλους τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Τσάβι. Το δημοσίευμα τελειώνει λέγοντας πως σε κάθε περίπτωση, η αποχώρηση του Πικέ φαντάζει πολύ περίπλοκη. Και αυτό διότι ο παίκτης συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και, επιπλέον, η Μπάρτσα του χρωστάει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ! Οι πιθανότητες να συνεχίσει είναι, αυτή τη στιγμή, 99 τοις εκατό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.