Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Κόσοβο: Πλάνα με τη ρίψη φωτοβολίδων στην κερκίδα των Κοσοβάρων (video)

Ελλάδα - Κόσοβο: Πλάνα με τη ρίψη φωτοβολίδων στην κερκίδα των Κοσοβάρων (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2022 19:07
Στη δημοσιότητα βγήκαν βίντεο από τα επεισόδια στο Ελλάδα – Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό για το Nations League, με φωτοβολίδες να πέφτουν στην πλευρά της εξέδρας που ήταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η Εθνική Ελλάδας έπαιξε σε κατάμεστο γήπεδο, αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε sold στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με το Κόσοβο.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν έλλειψαν όμως και τα άσχημα, αφού μετά το γκολ του Γιακουμάκη που άνοιξε το σκορ του αγώνα φωτοβολίδες έπεσαν στην πλευρά της εξέδρας που βρίσκονταν οι οπαδοί του Κοσόβου.

Βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τουλάχιστον 4 φωτοβολίδες να πέφτουν στην εξέδρα των Κοσοβάρων οπαδών και αρκετός κόσμος να υποχωρεί προς τα πάνω. Στο ένα βίντεο απεικονίζεται μια φωτοβολίδα να ρίχνεται από την εξέδρα του Κοσόβου προς αυτή των Ελλήνων οπαδών αλλά το πιο πιθανό είναι να είχε πεταχτεί πρώτα από την ελληνική πλευρά που είχε ανοίξει αρκετά καπνογόνα εκείνη τη στιγμή για να πανηγυρίσει το γκολ. Όπως και να έχει, αναμένεται να φανεί εάν θα υπάρξει τιμωρία της έδρας από την UEFA.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.