Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ενδιαφέρεται για Λάριν ο Ολυμπιακός»

«Ενδιαφέρεται για Λάριν ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2022 03:08
Ο έγκυρος ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάιλ Λάριν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμένει σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως υποστηρίζει ο «γκουρού» των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Καναδού εξτρέμ, Κάιλ Λάριν, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Κάιλ Λάριν ως ελεύθερο. Θα μπορούσε να παίξει ως επιθετικός ή στα αριστερά. Ο Λάριν είναι στη λίστα εδώ και πολύ καιρό. Ο Ολυμπιακός θέλει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή», αναφέρει συγκεκριμένα ο Ρομάνο.

Την είδηση είχαν μεταφέρει μία ημέρα νωρίτερα και Τούρκοι δημοσιογράφοι, αναφέροντας ότι ο μάνατζερ του 27χρονου ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έγινε συζήτηση σχετικά με τις αποδοχές του παίκτη και άλλες απαιτήσεις.

Ο Λάριν σημείωσε 7 γκολ σε 28 συμμετοχές στο περσινό τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και 1 γκολ σε 5 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αποχώρησε από την Μπεσίκτας μετά από μια τετραετία, σημειώνοντας 39 γκολ και 9 ασίστ σε 108 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2019-20 είχε και πέρασμα στο Βέλγιο αγωνιζόμενος δανεικός με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, μετρώντας 9 γκολ και 11 ασίστ σε 33 παιχνίδια. Στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιξε στο MLS με την Ορλάντο Σίτι, έχοντας 44 τέρματα σε 89 συμμετοχές. Είναι 50 φορές διεθνής με την Εθνική του Καναδά που θα παίξει στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον ίδιο να μετράει 24 γκολ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.