Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Χουάνκαρ και παραμένει «πράσινος»

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Χουάνκαρ και παραμένει «πράσινος»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/6/2022 18:10
Μόνο η ανακοίνωση απεμένε για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της ανανέωσης του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό μπακ να υπογράφει το νέο του διετές συμβόλαιο. Το θέμα επισημοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/6).

Ο Χουάνκαρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τους «πράσινους» και ειδικά την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αποτελώντας αναμφίβολα έναν από τους κορυφαίους -αν όχι τον κορυφαίο- αριστερό μπακ ολόκληρης της Super League Interwetten.

Η παραμονή του στο «τριφύλλι» εξελίχθηκε σ' ένα μικρό σίριαλ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως να έχει ξεκαθαρίσει ότι ήθελε πάση θυσία την παραμονή του στους κυπελλούχους Ελλάδας.

Εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον Ισπανό πλάγιο οπισθοφύλακα και στον Παναθηναϊκό.

Το Σάββατο (11/6) μάλιστα ο Χουάνκαρ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του από την πατρίδα του όπου κι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Πλέον το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα, ήταν η επίσημη ανακοίνωση από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Αυτή ακολούθησε λίγο αργότερα:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χουάνκαρ! Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στο Τριφύλλι έως το 2024.

Ο Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, ή πιο απλά Χουάνκαρ, εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 62 αναμετρήσεις και έχει πετύχει δύο γκολ, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.