Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ: Ισχυρή πιθανότητα αποκλεισμού του Εκουαδόρ και αντικατάστασή του από Χιλή ή Ιταλία!

Μουντιάλ: Ισχυρή πιθανότητα αποκλεισμού του Εκουαδόρ και αντικατάστασή του από Χιλή ή Ιταλία!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/6/2022 14:03
Το Εκουαδόρ αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού από το Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς κατηγορείται πως χρησιμοποίησε παίκτη που έχει πλαστογραφήσει το πιστοποιητικό γέννησής του με την FIFA να φέρεται πως έχει καταλήξει στην απόφαση πως υπήρξε τελικά παρατυπία.

Ο χαφ Μπράιαν Καστίγιο φέρεται πως είναι γεννημένος στην πόλη Τουμάκο της Κολομβίας το 1995 κι όχι στο Πλάγιας, το 1998, όπως αναφέρουν τα χαρτιά του και έτσι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Εκουαδόρ βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρχές Μαΐου, με την FIFA να έχει καταλήξει σε απόφαση αποκλεισμού της χώρας, όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα.

Οι βαθμοί που χάνει το Εκουαδόρ ευνοούν την Χιλή, η οποία περνάει πάνω από το Εκουαδόρ και Περού κατακτώντας την 4η θέση στην προκριματική ζώνη της Λατινικής Αμερικής και παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για το Μουντιάλ!

Αυτό φυσικά αν η FIFA αποφασίσει να λειτουργήσει έτσι, αφού υπάρχει ένα ακραίο σενάριο που την θέλει να εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει wild card για την εν λόγω ανοιχτή θέση, με την Ιταλία να υπάρχει πιθανότητα να ευνοηθεί από αυτό το γεγονός ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.