Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κατέβασαν ρολά» Βλαχοδήμος και Αθανασιάδης

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κατέβασαν ρολά» Βλαχοδήμος και Αθανασιάδης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/6/2022 17:14
Σημαντική διάκριση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Γιώργο Αθανασιάδη, καθώς οι δύο Έλληνες τερματοφύλακες μπήκαν στην πεντάδα των γκολκίπερ με τις περισσότερες αποκρούσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένης σεζόν.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της διοργάνωσης στο Twitter παρουσιάστηκε η σχετική λίστα των πορτιέρο με τις περισσότερες επεμβάσεις.

Στην κορυφή φυσικά δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος άλλος πέρα από τον εκπληκτικό Τιμπό Κουρτουά ο οποίος με 61 αποκρούσεις βοήθησε τα μέγιστα τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ακριβώς πίσω του με μεγάλη διαφορά είκοσι επεμβάσεων, ακολούθησε ο Χερόνιμο Ρούλι της Βιγιαρεάλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να ολοκληρώνει τη σπουδαία πορεία του στα ημιτελικά.

Στην τρίτη θέση έφτασε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον διεθνή τερματοφύλακα να πραγματοποιεί 38 επεμβάσεις, στην εξαιρετική παρουσία της Μπενφίκα μέχρι τα προημιτελικά.

Με εννιά λιγότερες (29) στην τέταρτη θέση στέκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης ο οποίος αποτέλεσε το «φύλακα άγγελο» της Σερίφ Τιρασπόλ κι αποτελεί το δεύτερο Έλληνα γκολκίπερ της λίστας.

Τέλος η πεντάδα κλείνει με τον πολύπειρο Σιμόν Μινιολέ της Κλαμπ Μπριζ ο οποίος σταμάτησε 28 προσπάθειες των αντιπάλων.

Δείτε την ανάρτηση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.