Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Μαρινάκης δίνει έως 100 εκατ. λίρες για μεταγραφές στην Νότιγχαμ Φόρεστ»

«Ο Μαρινάκης δίνει έως 100 εκατ. λίρες για μεταγραφές στην Νότιγχαμ Φόρεστ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2022 16:45
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πρόθυμος να ξοδέψει 75 έως 100 εκατ. λίρες για μεταγραφές στην Νότιγχαμ Φόρεστ το φετινό καλοκαίρι όπως υποστηρίζουν αγγλικά Μέσα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 23 ολόκληρα χρόνια και ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε μεταγραφές ώστε η ομάδα να πάει όσο τον δυνατό ψηλότερα στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι ο τεχνικός των «κόκκινων» Στιβ Κούπερ θα έχει στη διάθεση του μπάτζετ 75-100 εκατ. λιρών το φετινό καλοκαίρι για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ενδεικτικό ότι το περσινό καλοκαίρι μόλις τρεις ομάδες ξόδεψαν περισσότερα χρήματα, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Η μεταγραφολογία έχει πάρει… φωτιά στον τοπικό Τύπου του Νότιγχαμ, καθώς δημοσιεύματα συνδέουν την ομάδα με πάνω από 10 παίκτες. Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται σε επίπεδο φημολογίας είναι αυτά των Αρμάντο Μπρόγια, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, Τζαμάλ Λασέλς, Τομ Λόρενς, Νικ Πόουπ, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Μπρερετόν Ντίας, Χαμπίμπ Ντιαλό, Μίλαν Τζούριτς, Ατίλα Ζάλαι, Γουίλ Σμολμπον αλλά και του Γκάρεθ Μπέιλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.