Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Λορέντσο στον πάγκο της Κολομβίας

Ο Λορέντσο στον πάγκο της Κολομβίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2022 03:54
Ο παλαίμαχος Αργεντινός διεθνής, Νέστορ Λορέντσο είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κολομβίας, αντικαθιστώντας τον Ρεινάλντο Ρουέδα μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Εποχή Νέστορ Λορέντσο στην Εθνική Κολομβίας, με τον Αργεντινό τεχνικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τους «καφετέρος» αναλαμβάνοντας το έργο να τους οδηγήσει στο Μουντιάλ του 2026.

Ο 56χρονος ήταν βοηθός του Χοσέ Πέκερμαν τόσο στην Εθνική Αργεντινής όσο και στην Εθνική Κολομβίας, διατηρώντας αυτό το πόστο στην τελευταία από το 2012 έως το 2019. Το 2021 έκανε τα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής για λογαριασμό της Μελγκάρ η οποία οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα του Περού ενώ εξασφάλισε και την πρόκριση στους «16» του Σουνταμερικάνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα παραμείνει στο τιμόνι της Μελκγάρ.

Η πρόσληψη του πάντως δεν ενθουσίασε ουκ ολίγους Κολομβιανούς φιλάθλους αν κρίνουμε από διάφορα σχόλια στα social media, με αρκετούς να αναφέρουν πως περίμεναν ένα μεγαλύτερο όνομα από την Ομοσπονδία, η οποία βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή από τον Μάρτιο, όταν και αποχώρησε ο Ρεινάλντο Ρουέδα μετά την αποτυχία της ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.