«Η απόφαση αποτελεί προσωρινό ανάχωμα στην προσπάθεια εξυγίανσης»

«Η απόφαση αποτελεί προσωρινό ανάχωμα στην προσπάθεια εξυγίανσης»

Αφορά τον αγώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την τοποθέτηση της για την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για την μη υπαγωγή της στο άρθρο 99, αναφέροντας πως πρόκειται για προσωρινό ανάχωμα στην προσπάθεια εξυγίανσης της.

Με αφορμή τη σημερινή απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για την μη υπαγωγή της στο άρθρο 99, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για προσωρινό ανάχωμα στην προσπάθεια εξυγίανσης της.

Στη συνέχεια τονίζεται πως η απόφαση αποτελεί προσωρινό εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται, αναφέρει πως η ΠΑΕ έχει ανάγκη από επενδυτή ενώ κάλεσε τον κόσμο να μην επηρεάζεται από τις αναλήθειες.

Τέλος η ΠΑΕ φωτογραφίζει πρόσωπα που θέλουν να επωφεληθούν απ’ αυτή την κατάσταση προαναγγέλλοντας νέα ανακοίνωση για τα ονόματα και τις διευθύνσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η σημερινή απόφαση αποτελεί προσωρινό ανάχωμα στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η εταιρία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για την προάσπιση των συμφερόντων της όλα τα ένδικα μέσα ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου κρίνοντας ότι τα ουσιαστικά επιχειρήματά της, σε συνδυασμό με την αδιάκοπη προσπάθεια σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δημιουργούν την ακλόνητη πεποίθηση περί τελεσίδικης ευόδωσης της προσπάθειάς μας.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο δρόμος για την εξυγίανση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι ανηφορικός, τη στιγμή που αποτελεί την πρώτη ποδοσφαιρική αθλητική ανώνυμη εταιρία που επιδιώκει την εξυγίανσή της μέσω της ικανοποίησης των απαιτήσεων των πιστωτών της και όχι μέσω άλλων διαδικασιών που δεν συνάδουν με την ιστορία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πιστωτών μας έχει ήδη συμβληθεί και ρυθμίσει την απαίτησή της ανεξαρτήτως από την επικύρωση της συμφωνίας από το Δικαστήριο. Οι ανωτέρω ρυθμίσεις θα εξακολουθήσουν να τηρούνται στο ακέραιο, χωρίς να διακόπτεται η διαρκής προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να συμβληθεί με το σύνολο των πιστωτών της, ώστε αφενός να ικανοποιηθεί το σύνολο αυτών μέσω συναινετικής διαδικασίας και αφετέρου να επιτευχθεί η ουσιαστική εξυγίανση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να μην επηρεάζεται από τις αναλήθειες που έχουν αφετηρία εκείνους που ευθύνονται σε μέγιστο βαθμό για τη δημιουργία της σημερινής κατάστασης. Είναι οι ίδιοι που από το καλοκαίρι επενδύουν στην απαξίωση της ομάδας και στη δημιουργία τεχνιτής κρίσης, προκειμένου να βρουν «κερκόπορτα» για να επανέλθουν στα κοινά.

Η εξίσωση, αποσταθεροποίηση της ομάδας +ήττες= αλλαγή διοίκησης είναι γνωστή από το πρόσφατο παρελθόν και γνωρίζουμε τόσο τους εμπνευστές της όσο και τους οπαδούς της.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από επενδυτή και επ’ αυτού θα τοποθετηθούμε συντόμως. Όλα τα άλλα μοντέλα, τα οποία τα δημιούργησαν λαοπλάνοι παράγοντες, προκειμένου να ποδηγετήσουν του ΑΡΗ είναι θνησιγενή. Για τα ονόματα και τις διευθύνσεις λίγη υπομονή»
Στοιχεία για τον αγώνα: ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.953.103.352.101.451.21.231.61
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
2.501.803.751.851.60
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
2.401.704.2525.00

Σχολιασμός


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: