Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αισιόδοξος για τη «Χρυσή Μπάλα» ο Ριμπερί

Αισιόδοξος για τη «Χρυσή Μπάλα» ο Ριμπερί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2013 18:09
Ο Φρανκ Ριμπερί εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος πως θα αυτός θα είναι ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» στις 13 Ιανουαρίου σε δηλώσεις του στη «Le Monde», αναφέροντας μάλιστα πως δεν φοβάται την υποψηφιότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο για το βραβείο.

Ο 30χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», με τον Γάλλο διεθνή να δηλώνει αισιόδοξος πως αυτός θα είναι ο νικητής στις 13 Ιανουαρίου:

«Δεν φοβάμαι, είμαι αισιόδοξος. Εάν κοιτάξετε τις εμφανίσεις μου όλον τον χρόνο, έχω κάνει τη διαφορά. Μπορεί να μην σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, όμως δημιουργώ πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες» τόνισε ο Ριμπερί και συνέχισε:

«Μέχρι τώρα αυτή τη χρονιά, δεν έχω αποτύχει. Κάνω καλές εμφανίσεις με το σύλλογο μου αλλά και με την εθνική ομάδα της χώρας μου. Αυτό που κάναμε με τη Μπάγερν την περασμένη σεζόν ήταν ιστορικό» πρόσθεσε.

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν φοβάται τον ανταγωνισμό και το εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αναδειχθεί ξανά νικητής μετά το 2008 ο ίδιος απάντησε: «Ειλικρινά, όχι. Ο Ρονάλντο έχει πετύχει πολλά γκολ, όπως όμως και εγώ. Σίγουρα, σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα από μένα, όμως έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στη γαλλική «L'equipe» είχε τονίσει πως η γυναίκα του έχει ήδη ετοιμάσει τη θέση για το τρόπαιο στο σαλόνι του σπιτιού τους!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.