Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Bild: «Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Μανέ»

Bild: «Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Μανέ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2022 02:41
Ο Σαντιό Μανέ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του στην Λίβερπουλ και σημερινό (27/5) δημοσίευμα της Bild υποστηρίζει ότι ο Σενεγαλέζος μέσος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές Σάββατο (28/5) δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Σαντιό Μανέ με τη φανέλα των «κόκκινων».

Όπως αναφέρει η γερμανική Bild, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ επιθυμεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και δεν είναι πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ το οποίο εκπνέει το 2023. Η Μπάγερν Μονάχου είναι διαθέσιμη να προσφέρει περίπου 30 εκατ. ευρώ, όσα περίπου έδωσε και η Λίβερπουλ στην Μπάγερν για να αποκτήσει τον Τιάγκο, ο οποίος επίσης είχε μόλις άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Από την πλευρά του ο Μανέ, σε αντίθεση με τον Σαλάχ, δεν δήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει στην Λίβερπουλ, αναφέροντας πως: «Νομίζω ότι η απάντηση που μπορώ να σας δώσω τώρα είναι ότι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτή είναι η απάντηση που μπορώ να σας δώσω πριν τον τελικό. Το Σάββατο θα σας δώσω την καλύτερη απάντηση που θέλετε να ακούσετε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.