Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαλάχ: «Μένω στην Λίβερπουλ»

Σαλάχ: «Μένω στην Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2022 16:55
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ γνωστοποίησε την απόφαση του να παραμείνει στην Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν, βάζοντας τέλος στα σενάρια αποχώρησης.

Τη φανέλα της Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν θα φοράει ο Μοχάμεντ Σαλάχ όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν σενάρια που ήθελαν τον Αιγύπτιο αστέρα να αποτελεί παρελθόν από τους «κόκκινους» το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα είναι στο δυναμικό της αγγλικής ομάδας και τη νέα σεζόν.

«Στο μυαλό μου δεν συγκεντρώνομαι στο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να είμαι εγωιστής. Αφορά την ομάδα, είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για εμάς. Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ πάλι, να πιάσω το τρόπαιο στα χέρια μου. Συγκεντρώνομαι στην ομάδα, δεν θέλω να μιλάω για το συμβόλαιο. Θα μείνω την επόμενη σεζόν, αυτό είναι ξεκάθαρο», δήλωσε ο Σαλάχ.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του 29χρονου με την Λίβερπουλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και οι δύο ομάδες βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Εάν αυτή δεν επιτευχθεί το επόμενο διάστημα, τότε ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του τον Γενάρη του 2023.

Για τον τελικό με την Ρεάλ το 2018 στο Κίεβο όπου είχε τραυματιστεί και αποχώρησε στο πρώτο μέρος, δήλωσε: «Θυμάμαι που βγήκα εκτός μετά το πρώτο μισάωρο, ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.