Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκανε την ανατροπή η Χέρτα και παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα! (video)

Έκανε την ανατροπή η Χέρτα και παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/5/2022 23:25
Η Χέρτα Βερολίνου επικράτησε με 2-0του Αμβούργου εκτός έδρας, ανέτρεψε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και έτσι θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Το σύνολο του Φέλιξ Μάγκατ έδειξε χαρακτήρα, την ώρα που αυτό του Βάλτερ φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων και λύγισε για άλλη μία φορά από την πίεση.

Η ομάδα του Βερολίνου βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, όμως φρόντισε γρήγορα να φέρει το συνολικό σκορ στα ίσα καθώς προηγήθηκε μόλις στο 4' με μία κεφαλιά του Μπογιάτα έπειτα από κόρνερ του Πλάτενχαρτ.



Η εξέλιξη αυτή φάνηκε να αποσυντονίζει τους γηπεδούχους που δεν είχαν τρόπο να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έφτασαν κοντά και στο 2-0 με τους Μπογιάτα και Τρουσάρτ.

Η Χέρτα πήγε στο ημίχρονο με ένα σκορ το οποίο έστελνε το παιχνίδι στην παράταση και στην επανάληψη το Αμβούργο προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικό. Στο 49' «άγγιξε» την ισοφάριση με τον Χάγιερ όμως ο Κρίστενσεν με ωραία επέμβαση του αρνήθηκε το γκολ και στο 63' ήρθε το 2-0. Ο Πλάτενχαρτ με μία πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έφερε ένα αποτέλεσμα που εκείνη την ώρα κρατούσε την ομάδα του στην Μπουντεσλίγκα.



Δέκα λεπτά μετά μάλιστα ο Γιόβετιτς έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-0 και στην ουσία να «τελειώσει» το παιχνίδι καθώς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά νικήθηκε στο σουτ που επιχείρησε από τον Χόιερ Φερνάντεζ. Το Αμβούργο από την άλλη δυσκολευόταν να δημιουργήσει, η άμυνα της Χέρτα «έκοψε» το σουτ του Βάγκνομαν στο 80' και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι τα ενενήντα συν τα έξι των καθυστερήσεων το Αμβούργο είχε την κατοχή αλλά δεν «έφτιαξε» ούτε μία φάση και έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε την μία πλευρά να πανηγυρίζει και τους παίκτες των γηπεδούχων να βρίσκονται απογοητευμένοι στο έδαφος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.