Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον τελικό  από πέναλτι - εφεύρεση»

Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον τελικό από πέναλτι - εφεύρεση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2022 19:21
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσα της Ρουμανίας για τη φετινή χρονιά με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι υπάρχει απογοήτευση από το χαμένο τελικό του Κυπέλλου και πως ένα πέναλτι-εφεύρεση καθόρισε το αποτέλεσμα.

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε σε Μέσα της χώρας για τη χρονιά που είχε με τον «Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά:

Για τη φετινή σεζόν όπου η ομάδα του έπαιξε 59 παιχνίδια: «Ήταν δύσκολη, περίπλοκη, όμορφη και πολύ απαιτητική. Πολλή εμπειρία αλλά με την ικανοποίησης της δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα τον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν παιχνίδια και τα ξεπερνούν. Πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις το κεφάλι και να προχωρήσεις. Είναι αλήθεια ότι για εμάς, όσους είμαστε στη Θεσσαλονίκη, και όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ, είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι-εφέρευση αφήνει κάποιες απογοητεύσεις, αλλά προχωράμε μπροστά».

Για το ρουμανικό πρωτάθλημα: Δεν παρακολούθησα καθόλου το ρουμάνικο ποδόσφαιρο. Εάν με ρωτήσετε για το πρωτάθλημα, δεν έχω να σας πω τίποτα επειδή παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να χαϊδέψω τη γυναίκα μου, όχι να δω ρουμάνικο πρωτάθλημα… Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.