Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τα έφερε πάλι… Τούμπα

Σούπερ Λιγκ: Τα έφερε πάλι… Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 22:05
Παρότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Άρη με το γκολ του Ουντότζι (59’), ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να γυρίσει για ακόμα μια φορά ματς με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 3-1 στην Τούμπα χάρη στα τέρματα των Λούκας (72’), Αθανασιάδη (80’) και Βούκιτς (90’).

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του ντέρμπι τη Θεσσαλονίκης, με τους παίκτες του Χουμπ Στέφενς να πραγματοποιούν μία ακόμα μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο 45λεπτό, χωρίς τελικά να καταφέρνουν να νικήσουν τον Σωκράτη Διούδη. Έτσι στην επανάληψη, ο Άρης με αντεπίθεση κατάφερε να «παγώσει» την Τούμπα χάρη στο τέρμα του Ουντότζι στο 59ο λεπτό.

Κάπου εκεί όμως ανέλαβε δράση ο… Στέφενς ο οποίος έριξε στο παιχνίδι τους Λούκας, Βούκιτς και Στόχ, αλλαγές που αποδείχθηκαν «χρυσές» για τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο πρώτος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 72’, ενώ ο Στοχ ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλο παιχνίδι μετά από αρκετό διάστημα, ήταν ουσιαστικά ο δημιουργός του δεύτερου γκολ, καθώς έπειτα από δικό του σουτ, ο Αθανασιάδης πήρε το ριμπάουντ μετά την ασταθή απόκρουση του Διούδη και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 80’, κάνοντας το 2-1.

Εν τέλει, ο Βούκιτς στο 90’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σε μία μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ ο οποίος παραμένει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Αντίθετα ο Άρης γνώρισε 4η συνεχόμενη ήττα και παραμένει στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (57' Βούκιτς), Ολίσε (64' Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68' Λούκας).

Αρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (λ.τ. 18' Νταμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντότζι (82' Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (70' Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Ελσνερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.