Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλαφούζος: «Περιμένουμε με  μεγάλη χαρά τον Γιαννακόπουλο»

Αλαφούζος: «Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τον Γιαννακόπουλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 18:44
Ο Γιάννης Αλαφούζος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επικείμενη πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (3-1), δήλωσε χαρούμενος με το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «μπει» στην ΠΑΕ, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι σύντομα θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Είναι μια οικογένεια εύρωστη η οποία έχει επενδύσει στο μπάσκετ ίσως και πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να έρθουν και να αναλάβουν την οργάνωση και να συνεχίσουν την αναδιοργάνωση για την ανασύσταση του Παναθηναϊκού» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο ίδιος σε ερώτηση για το αν έχει ήδη συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απάντησε: «Όχι ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι είμαι πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και όχι ιδιοκτήτης.

Θα γίνει μία ΓΣ και αν η πρόταση είναι καλή κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, γιατί είναι μία οικογένεια εύρωστη και θέλει να επενδύσει σημαντικά ποσά, θα κάνουμε μία θετική εισήγηση για να πάρει την απόφασή της»
.

Όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τόνισε: «Όταν κερδίζεις τα πράγματα είναι καλά. Εγώ μιλάω στα δύσκολα. Η ομάδα πήγε καλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.