Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίζουν με Γρανάδα Φάμπρεγκας και Πικέ

Παίζουν με Γρανάδα Φάμπρεγκας και Πικέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2013 17:12
Δύο πονοκέφαλοι λιγότεροι για τον Χεράρδο Μαρτίνο, καθώς όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα μέσω ανακοίνωσης, οι Σέσκ Φάμπρεγκας και Ζεράρ Πικέ θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Γρανάδα.

Με τους Βαλντές, Μέσι, Τσάβι, Άλβες και Τέγιο να βρίσκονται νοκ άουτ, ο Χεράρδο Μαρτίνο αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα ενόψει του αγώνα με τη Γρανάδα το Σάββατο.

Τουλάχιστον ο Αργεντινός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στους Σέσκ Φάμπρεγκας και Ζεράρ Πικέ, καθώς οι δύο άσοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος.

Μάλιστα ο Μαρτίνο τόνισε πως οι τραυματισμοί δεν θα πρέπει να αποτελούσουν δικαιολογία σε περίπτωση άσχημου αποτελέσματος:

«Δεν νομίζω πως οι πολλοί τραυματισμοί θα μας επηρεάσουν. Συνήθως τέτοιες καταστάσεις κάνουν πιο δυνατή την ομάδα. Δεν πρέπει να αναζητούμε δικαιολογίες. Ναι, ο αριθμός των τραυματιών είναι μεγάλος, ωστόσο έχουμε αρκετούς σπουδαίους παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά και να πραγματοποιήσουν καλό παιχνίδι για την ομάδα», δήλωσε ο Μαρτίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.