Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Κάρικ

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Κάρικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2013 15:20
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα πέντε χρόνια θα φοράει ο Μίκαελ Κάρικ, ο οποίος ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιο του έως τον Ιούνιο του 2015 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 32χρονος χαφ ο οποίος που αυτή την περίοδο δεν αγωνίζεται λόγω ενός τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, θα παραμείνει κάτοικος «Όλντ Τράφορντ» για ακόμα πέντε χρόνια καθώς σήμερα έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη ένα έτος.

«Είναι φανταστικό που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την Μάντσεστερ. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος έχει προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές και η συνεργασία μου με τον Ντέιβιντ Μόγιες είναι φανταστική. Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια με την Μάντσεστερ και ευελπιστώ να κερδίσω περισσότερα στο μέλλον», τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μόγιες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο χαφ:

«Είμαι ευχαριστημένος που ο Κάρικ ανανέωσε το συμβόλαιο του. Αν και βρίσκομαι λίγους μήνες στην ομάδα, δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθώ ότι είναι ένας παίκτης που διαβάζει το παιχνίδι και ένας εξαιρετικός πασέρ. Είναι υπέροχος άνθρωπος και επαγγελματίας και είμαι ικανοποιημένος για την αφοσίωση που δείχνει στο σύλλογο».

Να σημειωθεί πως ο Κάρικ στα 7 χρόνια που αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Λιγκ Καπ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και πέντε Κομνιούνιτι Σίλντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.