Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαρύ πένθος για τον Ρονάλντο: Πέθανε το αγοράκι από τα δίδυμα της Χεορχίνα!

Βαρύ πένθος για τον Ρονάλντο: Πέθανε το αγοράκι από τα δίδυμα της Χεορχίνα!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/4/2022 21:53
Βαρύς πόνος και θλίψη έχει κατακλύσει την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς όπως ανακοίνωσε ο Πορτογάλος, το νεογέννητο αγοράκι του από τα δίδυμα που κυοφορούσε η Χεορχίνα έχασε τη ζωή του στη γέννα.

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής της περνάει η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό μέσω των social media πως «έφυγε» από τη ζωή το ένα από τα δύο του παιδιά που περίμενε μαζί με τη γυναίκα του Χεορχίνα.

Το αγοράκι που περίμενε το ζευγάρι δυστυχώς δεν τα κατάφερε στη γέννα και έτσι σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια. Το κοριτσάκι ωστόσο γεννήθηκε κανονικά και αυτό είναι που δίνει δύναμη σε Ρονάλντο και Χεορχίνα για να συνεχίσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες:

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το μικρό αγοράκι μας έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο η γέννηση της κόρης μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξή τους.

Είμαστε συντετριμμένοι για αυτή την απώλεια και ζητούμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικότητας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Μωρό μας, αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.