Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεταξάς: «Με κόλπα και καθυστερήσεις μας νίκησε η ΑΕΚ»

Μεταξάς: «Με κόλπα και καθυστερήσεις μας νίκησε η ΑΕΚ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/4/2022 21:31
Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, σχολίασε αρνητικά τον τρόπο που αντιμετώπισε η ΑΕΚ το ματς με την ομάδα του, μετά την ήττα των Ηπειρωτών στους «Ζωσιμάδες» με 2-3 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague Interwetten.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του λέγοντας:
«Πρώτη φορά είδα την ομάδα να παίζουμε τόσο ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο. Ναι θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Ναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά μην ξεχάσουμε και τα βασικά. Νομίζω ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Το δοκίμασαν να παίξουν ανοιχτά» και προσέθεσε για την ΑΕΚ: «Κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά με κόλπα καθυστερούσε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μάθουμε να νικάμε και αυτά τα κόλπα».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ ανέφερε: «Δεν αλλάζει τίποτα, πρέπει να το παλέψουμε. Πρέπει να παλεύουμε κόντρα σε όλες τις ομάδες, δεν πρέπει την μία ομάδα να την παλεύουμε και την άλλη όχι».

Για το το τρίτο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ μάλιστα τόνισε :«Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ δεν κατάλαβα πως μπήκε. Οι παίκτες άκουσαν ένα σφύριγμα. Δεν ξέρω από πού. Σταμάτησαν όλοι. Δεν αλλάζει τίποτα για τη συνέχεια. Θα το παλέψουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.