Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Αγωνία για Σάσα λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Αγωνία για Σάσα λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/4/2022 19:19
Ξαφνικός «πονοκέφαλος» για τον Χέρμαν Μπούργος ενόψει του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Supe League Interwetten, αφού ο Λούκας Σάσα έμεινε εκτός προπόνησης σήμερα (15/4).

Ο μέσος του Άρη υπέστη μυϊκό τραυματισμό με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία αντίς να προπονηθεί κανονικά και πλέον υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει το μεγάλο ματς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/04), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, στατικές φάσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους) με τον Λούκας Σάσα να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενός μυϊκού προβλήματος».

Μέσω του φακού της η ΠΑΕ δίνει μια γεύση από την προτελευταία προπόνηση των «κίτρινων», με το μήνυμα: «Έτοιμοι για το ντέρμπι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.