Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νάγκελσμαν: «Έχω δεχτεί 450 απειλές θανάτου»

Νάγκελσμαν: «Έχω δεχτεί 450 απειλές θανάτου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2022 18:55
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε πως δέχτηκε 450 απειλές θανάτου στα social media μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από την Βιγιαρεάλ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάγερν έμεινε εκτός ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Βιγιαρεάλ και όπως αποκάλυψε ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχει δεχτεί εκατοντάδες απειλές θανάτου στο Instagram:

«Μπορώ να διαχειριστώ την κριτική. Οι 450 απειλές θανάτου στο Instagram είναι όμως κάτι διαφορετικό. Το να στρέφεται ο κόσμος κατά της μητέρας μου, που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο ή με τον αποκλεισμό, είναι τρελό. Θα μπορούσα να κάνω καταγγελίες όμως δεν θα τελείωνα ποτέ. Δέχομαι απειλές μετά από κάθε παιχνίδι, είτε νικάμε, είτε χάνουμε. Γενικά, δέχομαι περισσότερες όταν παίζουμε με τριάδα στην άμυνα παρά με τέσσερις αμυντικούς. Δεν δίνω δεκάρα. Ο κόσμος μπορεί να γράφει ότι θέλει. Δεν το καταλαβαίνω όμως. Με το που κλείνουν την τηλεόραση, ξεχνάνε κάθε ίχνος τρόπου και γίνονται τρελοί. Το να μιλήσω γι’ αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Νομίζουν ότι είναι σωστοί, αυτό είναι το παράλογο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.