Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη πριν το ματς με την ΑΕΚ

Άρης: Κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη πριν το ματς με την ΑΕΚ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/4/2022 16:52
Ο Άρης ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορωνοϊού ενόψει του εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ την Κυριακή (10/4).

Το κρούσμα αφορά παίκτη της ομάδας, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό και φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Ένωση, για το οποίο ο Μπούργος θα ανακοινώσει αύριο (9/4) την αποστολή των «κίτρινων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30). Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις κατοχής μπάλας, αμυντική και επιθετική τακτική).

* Κατά τον εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκε ένα θετικό δείγμα, που αφορά ποδοσφαιριστή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.