Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7αδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου

Golden 21: Η 7αδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2022 15:57
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην προηγούμενη απόπειρα φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό, μιας και στην επτάδα μας σημειώθηκαν 20 γκολ, χάνοντας για ένα το μαγικό 21… Όσοι έχουν χάσει με 20 σε blackjack μπορούν να καταλάβουν.

Ξεκινάμε τη νέα προσπάθεια για τα 21 γκολ, ξεκινώντας από το πρόγραμμα της Παρασκευής και το Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ, το οποίο αποτελεί το ζευγάρι με τα περισσότερα γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Συνεχίζουμε το Σάββατο με το μεσημεριανό Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο περιμένουμε να έχει καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, μιας και οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Ολλανδία και Βέλγιο βοηθούν στο να φορτώσουμε με γκολ την επτάδα και αυτή τη φορά θα επιλέξουμε το Άγιαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ, ποντάροντας σε εμφατική νίκη του Αίαντα, και το Έουπεν – Οστάνδη, όπου αναμένεται ματς χωρίς σκοπιμότητες μετά την εξασφάλιση της παραμονής από τους δύο μονομάχους.

Με τη λογική που επιλέξαμε το ματς του Άγιαξ, επιλέγουμε και το Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ θα συνεχίσουμε την Κυριακή με το μεγάλο παιχνίδι του διημέρου ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ. Θα κλείσουμε την επτάδα με το σπουδαίο ματς του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη.

Golden 21: Η 7αδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου
Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ
Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Έουπεν – Οστάνδη
Άγιαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ
Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
ΑΕΚ - Άρης



Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».