Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Αγκουέρο γίνεται άγαλμα έξω από το «Έτιχαντ»

Ο Αγκουέρο γίνεται άγαλμα έξω από το «Έτιχαντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2022 18:31
Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τον Σέρχιο Αγκουέρο με δικό του άγαλμα έξω από το «Έτιχαντ», για το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας μετά από 44 χρόνια.

Στις 13 Μαΐου του 2012 η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΚΠΡ, πήρε τη νίκη με 3-2 την τελευταία αγωνιστική και στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια, παίρνοντας τον τίτλο από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στο 90+4’, που χάρισε τον τίτλο στους «πολίτες», έχει μείνει στην ιστορία και με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από εκείνη τη μέρα, οι «πολίτες» γνωστοποίησαν μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο Μάντσεστερ και σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσει τη δέκατη επέτειο του «93:20» (σ.σ. το χρονικό διάστημα που σημειώθηκε το γκολ).

Στο πλαίσιο των εορτασμών, ο σύλλογος ανακοίνωσε πως θα τιμήσει τον Αγκουέρο με τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος που σχεδίασε και δημιούργησε ο διάσημος γλύπτης, Άντι Σκοτ.

Το άγαλμα του Αγκουέρο θα τοποθετηθεί δίπλα στα αγάλματα του Βίνσεντ Κομπανί και του Νταβίντ Σίλβα ολοκληρώνοντας μια τριάδα για τον εορτασμό μιας καθοριστικής εποχής για το σύλλογο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.