Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε δύο συλλήψεις Ελλήνων η γαλλική αστυνομία

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε δύο συλλήψεις Ελλήνων η γαλλική αστυνομία

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/4/2022 18:18
Δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως έχει συλλάβει η αστυνομία του Μπους-ντυ-Ρον, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν με τους οπαδούς της Μαρσέιγ το βράδυ της Τετάρτης (6/4).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, που επιρρίπτουν ευθύνες και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σημειώνεται:«Ο ελληνικός σύλλογος παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας στα οποία είχε συμφωνήσει. Ήδη έγιναν δύο συλλήψεις Ελλήνων ταραξιών εις βάρος της αξίας του αθλητισμού. Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».



Ανακοίνωση εξέδωσε και η Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον δίνοντας τη δική της εικόνα για το πως εξελίχθηκαν τα άγρια επεισόδια, σε ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η ανακοίνωση:

«Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα στη Μασσαλία με αναγνωριστικά της ομάδας, μη σεβόμενοι την απαγόρευση που εξέδωσε η νομαρχιακή αστυνομία και τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον ΠΑΟΚ. Το προσωπικό του τμήματος δημόσιας ασφάλειας παρενέβη για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ οπαδών, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Κάποιοι Έλληνες φίλαθλοι προσπάθησαν να φύγουν από το ξενοδοχείο και εγκλωβίστηκαν μέσα, όπου προκάλεσαν ζημιές».

Η κατάσταση πάντως δεν δείχνει να εκτονώνεται ιδιαίτερα λίγες ώρες πριν τη σέντρα του προημιτελικού. Θυμίζουμε μάλιστα πως ανάμεσα σε όσα συνέβησαν την Τετάρτη (6/4) υπήρξε επίθεση σε ξενοδοχείο που διαμένουν μέλη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ οι εντάσεις δεν έχουν λείψει ούτε σήμερα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.